+389 78 746 111
Телефон
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Градиме, поправаме, монтираме

 
Најдобри пријатели на вашиот дом!
 
 
 
 
 

За нас

 
 
Главна дејност на нашата компанија е изградба на станбени и деловни објекти.

Меѓу објектите кои ги градиме, може да се споменат куќи, помали згради, ресторани и останати комерцијални објекти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Исто така, нудиме и услуги во областа на електриката, водовод и канализација и фасадерска работа.

Главна мисија на нашата компанија е да ги задоволи желбите и потребите на нашите клиенти. Поради тоа, квалитетот на нашата работа е наш најголем приоритет.
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Електрика

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Водовод и канализација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фасадерски работи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

По што се одликуваме?

 
 
 
 
Навремена изработка
 
 
 
 
Ефикасност
 
 
 
 
Квалитет
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Најдобри пријатели на вашиот дом!
 
+389 78 746 111
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Најдобри пријатели на вашиот дом!
 
+389 78 746 111
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*